Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Poistoerä, parasta ennen -päiväys 22.8.2024! Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti...

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Jakki

Jakit ovat antaneet suomalaisille kalastajille elämyksiä jo vuosikymmenien ajan. Jakki-tuotemerkki tunnetaan kotimaan markkinoille suunnitelluista tuotteista, hyvästä hinta/laatusuhteesta, sekä erinomaisesta kalastavuudestaan.  Näitä tuotteita ei ole tehty amerikkalaiselle bassille tai australialaiselle barramundille. Ne on suunniteltu Suomen tavoitelluimmille kalalajeille ahvenelle, hauelle, kuhalle ja kirjolohelle. Valikoimasta löytyy niin lipat kuin vaaput, joista löytyy oikeat mallit niin heittokalastajalle kuin uistelijoille. Viehevärit on valittu vuosien kokemukseen ja tilastoihin nojaten. 

Päätyessäsi Jakki-tuotteeseen et maksa turhasta, ja voit luottaa hankkineesi kohtuuhinnalla kotivesilläsi toimivan vieheen.

Tuotteita yhteensä 330 kpl.

Näytetään 1-25 yht. 330 tuotteesta