Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Poistoerä, parasta ennen -päiväys 22.8.2024! Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti...

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Owner

Japanissa vuonna 1968 perustettu Owner Hooks Co. Ltd tunnetaan maailmalla yhtenä merkittävimmistä laatukoukkujen valmistajista. Valtaosa tuotteista valmistetaan edelleen Japanissa. Suomessakin testivoittoja saavuttanut Owner on laatutietoisen kalastajan valinta kalastustavasta riippumatta, olit sitten heittokalastaja, uistelija, jigaaja tai perhokalastaja.

Owner tunnetaan erityisesti huipputerävistä koukuistaan, mutta pelkkä terävyys ei riitä. Koukun tulee soveltua sille tarkoitettuun käyttöön niin metallin ominaisuuksien, kuin itse koukun mallin suunnittelun suhteen. Koukkulangan oikea vahvuus ja sitkeys, silmän ja väkäsen koko, sekä koukun visuaalinen ulkonäkö, ovat kaikki tekijöitä, joihin vaativa kalastaja kiinnittää huomiota. 

Ownerin erittäin laaja valikoima kolmi-, ja yksihaarakoukkuja takaa jokaiselle harrastajalle mahdollisuuden käyttää haluamiaan malleja ja painottaa itselleen tärkeitä ominaisuuksia. Lohenkalastaja ei halua koukkua, mikä vääntyy suoraksi kovan taistelun tiimellyksessä. Ahvenen jigaaja taas kiinnittää huomiota jigikoukun langan paksuuteen ja muotoiluun, sekä väkäsen kokoon. Kuhan uistelijaa kiinnostaa koukun paino, jotta herkät kuhavaaput uivat oikein. Syitä hankkia erilaisia koukkuja on lukemattomia, mutta kaikkia yhdistää samat perusasiat: terävyys, kestävyys, helppo teroitettavuus ja mahdollisimman hyvä suolaveden kesto. 

Tuotteita yhteensä 260 kpl.

Näytetään 1-25 yht. 260 tuotteesta