Tukkunet Oy on Kempeleestä lähtöisin oleva yritys, joka on syntynyt palvelemaan yritysasiakkaita monimuotoisella tavalla. Vuonna 2016 avasimme myyntitoimiston ja näyttelytilan Espoon Koskeloon, josta muutimme Vantaan Varistoon syksyllä 2021. Myyntinäyttelyssä asiakkaiden on helppo tutustua koko tuotevalikoimaamme.

Päämarkkina-alueemme on Suomi ja kasvatamme vientiä erityisesti Baltian maissa. Perinteisen tukkukaupan lisäksi tarjoamme private label-tuotteita sekä suoratoimituskonseptia  verkkokauppiaille.

Verkkokauppa palvelee kelloon katsomatta

Asiakkaamme voivat tehdä hankinnat kätevästi ja kannattavasti juuri silloin, kun on sopiva hetki. Verkkokaupassa asiointi on helppoa ja nopeaa, eli erittäin kustannustehokasta. Tarjoamme tuotteita vain yritysasiakkaille, joten vain rekisteröityneellä käyttäjällä on pääsy tarkempiin tuote- ja hintatietoihin sekä mahdollisuus tehdä ostoja.

Laaja valikoima eri tuoteryhmien tuotteita

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolisen valikoiman eri tuoteryhmien tuotteita, jotta koko talon hankinnat voidaan tehdä yhdellä kertaa. Kehitämme ja monipuolistamme valikoimaamme aktiivisesti ja pyrimme vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin yhä uusilla tuotealueilla. Etsimme uusia kumppaneita ja tutustumme mielellämme uusiin tuoteperheisiin, joiden avulla voimme kasvattaa myös asiakasyritystemme kauppaa.