Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Poistoerä, parasta ennen -päiväys 22.8.2024! Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti...

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin NufNuf

Lemmikin pedit

NufNuf koiran- ja kissanpedit on valmistettu Virossa. Petien keinoturkis tekee niistä pehmeitä ja mukavia, kun taas likaa hylkivä päällinen ja irrotettava sisätyyny mahdollistavat helpon puhtaanapidon. Kauniit värit tekevät pedistä osan sisustusta!

Lelut ja raapimapuu

NufNuf-leluissa toteutuu se olennainen: kestävyys. Lisäksi leluissa huomioidaan ympäristönäkökulma ja lemmikin terveys. Osa leluista valmistetaan Virossa petivalmistuksen jämäkankaista. Nahkaisten lelujen täytteenä on kookoskuitu, joka lemmikin ruuansulatuselimistöön joutuessaan sulaa eikä aiheuta terveyshaittoja.

Pelastusliivit

Koiran pelastusliivissäkin kaikki yksityiskohdat on mietitty niin, että se on sekä turvallinen että mukava käyttää. Liivi on saatavana useassa koossa.

Tuotteita yhteensä 19 kpl.

Näytetään 1-19 yht. 19 tuotteesta