Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Poistoerä, parasta ennen -päiväys 22.8.2024! Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti...

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin BogaDent

Yli 80 % koirista ja yli 70 % yli kissoista kärsii jostain hammasongelmasta tai iensairaudesta 3 vuotta täytettyään. Päivittäiseksi hampaidenhoidoksi ei riitä purutikun järsiminen, vaan arkeen tarvitaan kokonaisvaltaisia hammashoidon ratkaisuja. BogaDent-tuoteperhe sisältää välineet ja aineet lemmikin omistajan tekemää aktiivista puhdistusta varten, toiminnalliset purutuotteet, jotka vaikuttavat syljen koostumuksen kautta hammasterveyteen sekä täydennystuotteet, jotka antavat suun terveydelle viimeisen silauksen.

Tuotteita yhteensä 14 kpl.

Näytetään 1-14 yht. 14 tuotteesta