Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Poistoerä, parasta ennen -päiväys 22.8.2024! Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti...

Viite: 6417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Sante

Sante on eurooppalainen perheyritys, joka on erikoistunut tuottamaan laadukkaita ja terveyttä tukevia elintarvikkeita kohtuuhintaan. Valikoima on laaja, ja siihen kuuluu pääasiassa viljatuotteita: myslejä, granoloita, välipalapatukoita, proteiinituotteita, kasvipohjaisia juomia ja paljon muuta. Suomessa tuotteiden jakelijana toimii Tukkunet Oy.

Tuotteista suuri osa on runsaskuituisia ja niissä käytetään mahdollisuuksien mukaan kauraa vehnän sijasta. Esimerkiksi perinteinen mysli sisältää 41 % täysjyväkauraa ja 11 % kuitua! Lisäksi tuotteissa mainitaan erikseen, kuinka paljon ne sisältävät erilaisia vitamiineja ja mineraaleja, mikä yhdessä houkuttelevien pakkausten lisäksi helpottaa asiakkaan ostopäätöstä.

Santella on jo perustamisestaan asti ollut periaatteena tuottaa terveellistä ja laadukasta ruokaa, jonka raaka-aineet ovat laadukkaita ja läpinäkyvästi tuotettuja. Koko tuotantoprosessi on tarkasti valvottua raaka-aineiden viljelystä pakkausmateriaalien tuottamiseen ja itse tuotteen valmistukseen. Yritykseltä löytyy mm. CU-RSPO, IFS FOOD ja BRC -sertifikaatit, jotka kaikki osaltaan kertovat tuotannon ja raaka-aineiden vastuullisuudesta, turvallisuudesta ja läpinäkyvyydestä. Kaikki raaka-aineet tulevat tarkat laatutestit läpäisseiltä tuottajilta, ja valmistuksessa hyödynnetään uusinta teknologiaa, mikä takaa tuotteiden tasalaatuisuuden ja ravintoaineiden säilymisen koko valmistusprosessin läpi.

Tuotteita yhteensä 14 kpl.

Näytetään 1-14 yht. 14 tuotteesta