Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Poistoerä, parasta ennen -päiväys 22.8.2024! Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti...

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Avril

Avril lanseerattiin Ranskassa vuonna 2012, tavoitteena luoda luonnonmukaista ja edullista kosmetiikka kaikkien ulottuville. Avrilin toiminnan arvoja ovat laatu, ekologisuus ja sopiva hinta.

LAATU

Avril ei tingi laadusta; värit ovat intensiivisiä, koostumukset miellyttäviä, tuoksut raikkaita ja hienovaraisia. Tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Kaikki tuotteet käyvät läpi tarkan laaduntarkkailun. Tuotteiden turvallisuutta ja sopivuutta testataan, ja niin raaka-aineita kuin valmiita tuotteitakin valvotaan tarkasti.

EKOLOGISUUS

Avril pykii vähentämään tarpeettomia pakkausmateriaaleja kaikissa tuotteissa. Ylimääräisen muovin käyttöä vältetään, ja tuotteet ovat yleensä saatavilla suurikokoisissa, ekologisissa pakkauksissa. Näin pyritään vähentämään jätettä ja kuljetuksista aiheutuvia ympäristöhaittoja.

Luonnonmukaiset Avril-tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja. Sertifioinnilla taataan, että ainakin 95% tuotteen ainesosista ovat luonnollisia tai luonnollista alkuperää, ja että vähintään 10% ainesosista ovat peräisin luomuvalmistajilta.

Avril noudattaa EU:n säädöksiä ja Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

HINTA

Avril haluaa valmistaa tuotteita, joita kaikilla on mahdollisuus hankkia. Avril säästää vähentämällä tarpeettomia kuluja; pakkauksissa käytetään mahdollisimman vähän materiaalia.

Tuotteita yhteensä 38 kpl.

Näytetään 1-25 yht. 38 tuotteesta