Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Poistoerä, parasta ennen -päiväys 22.8.2024! Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti...

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Luettelo tuotteista tuotemerkeittäin Haan

Jokainen HAAN-tuote myötävaikuttaa puhtaan veden tuottamiseen, lahjoitamme 20 % voitoistamme kehitysmaihin pohjavesikaivojen rakentamista varten.  

785 miljoona ihmistä maailmassa elää ilman puhdasta vettä. Miljoona ihmistä kuolee vuosittain likaisen veden tai hygienian puutteesta aiheutuneisiin sairauksiin, 200 miljoonaa tuntia vuodessa naiset ja tytöt käyttävät aikaa puhtaan veden löytämiseen ja kantamiseen. Rodusta, sukupuolesta tai uskonnosta riippumatta, vesi yhdistää meidät kaikki erottamattomasti.

Haluamme ajatella, että jokaisen tuotteen mukanaan tuoman vesiosuuden ansiosta yhdistämme ihmisiä. Tavalla tai toisella.

Tule mukaan HAAN missioon! 

Pahoittelemme häiriötä.

Hae tuotetta uudestaan

Categories with search:
Hakuehdotuksia:
Tuotteet: