Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Owner All Purpose Soft Bait offset jigikoukku 1 5 kpl

5108-101
Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

Koukun kärjen jigin selkään piilottavat offset- jigikoukut ovat saavuttaneet Suomessakin suuren suosion. Eivätkä syyttä! Ne mahdollistavat kalastuksen hankalissa paikoissa, joissa perinteisten näkyvillä olevien koukkujen kanssa kalastus olisi todella tuskallista jatkuvien pohjatärppien haitatessa kalastusta. Rantakalastajat, tai matalia kasvustoisia ja muita esteitä kuten uppotukkeja ja kivikoita kalastavat ovat jo jonkin aikaa tienneet offset koukkujen erinomaiset hyödyt. Owner All Purpose Soft Bait Hook on muotoilultaan optimaalinen Skandinaviassa suosituille kalajigeille. Sen syvä koukun varren kaarre mahdollistaa pulleidenkin jigien käytön jättäen riittävästi tilaa koukun kärjelle kalan iskiessä. • Soveltuu hyvin Suomessa käytetyille kalajigeille. • Jyrkkä Z taitos silmän takana parantaa jigin paikallaan pysymistä. • Vaakatasossa oleva koukun silmä varmistaa oikean asennon cheburashkapäissä, drop shotissa, Carolina- ja Texas rigauksissa, jne. • Made in Japan!

Tuotetiedot
5108-101
4953873013713
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that