Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Owner Shaky Head jigikoukku 7 g 4/0 4 kpl

5151-044
Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

Amerikassa Shaky Head -tyyppisillä jigipäillä tapahtuva jigikalastus on viime vuosina noussut perustekniikaksi bassin kalastuksessa. Suomessa basseja ei esiinny, mutta meiltä löytyy ahven, jonka kalastustekniikat muistuttavat hyvin paljon ison lahden takaisia. Onhan meillä jo kansanhuviksi noussut perinteinen jigauskin Yhdysvalloista kotoisin. Shaky Head -jigikoukut toimivat parhaiten tasarunkoisissa mato- ja toukkajigeissä, mutta siinä viihtyy myös matalaprofiilinen kalajigi. Kuten nimi viittaa, kalastustekniikka perustuu jigin värisyttelyyn ja hitaaseen uittoon pohjan tuntumassa. Kiinnitystapa nostaa pohjassa paikoillaan makaavan jigin irti pohjasta, ja sen pyrstö väriseen tällöin pienimmästäkin liikkeestä. Täysin ruohovapaa rakenne säästää kalastajan hermoja, kun pohjatärpit vähenevät minimiin. Kannattaa koittaa erityisesti kylmän veden aikaan, jolloin ahvenet eivät innostu nopeasti ohi uivista vieheistä. Kuha taas viehättyy rauhallisesta uinnista muutenkin, joten sille Shaky Headit ovat tuhoisia ympäri kauden.

Tuotetiedot
5151-044
4953873090202
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that