Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Reer Koko Koala lasten yövalo musiikilla ja itkusensorilla, harmaa

4013283524312


Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

Luo turvallinen unimaailma Koko Koala-yövalolla – tähtitaivaan loisteessa lempeisiin uniin


Koko Koala uninalle tarjoaa lohdullisen syleilyn ja taianomaisen nukkumaanmenon rituaalin pienimmille. Tämän yövalon avulla tuot taikaa öihin; värikäs tähtiprojektio ja lempeät melodiat johdattavat lapsen syliin rauhallisille unille. Käytännöllisen itkusensorin ansiosta Koala aloittaa automaattisesti rauhoittavien sävelmien soittamisen, kun kuulee lapsen itkevän, tarjoten välitöntä lohtua ja rauhoitusta yöllä.


Valmistettu ainoastaan korkealaatuisista, turvallisista materiaaleista, ilman BPA:ta, PVC:tä tai ftalaatteja, Koko Koala säilyttää pehmeän ja kutsuvan olemuksensa pesukerrasta toiseen. Projektorin irrottaminen mahdollistaa nallen käsinpesun, pitäen sen aina puhtaana ja miellyttävänä halauksiin.


Tuotteen ominaisuudet:

Ystävä Yössä: Pehmoinen koalakarhu tarjoaa turvaa ja seuraa lapsellesi, tullen nopeasti osaksi nukkumaanmenorutiineja.

Taianomainen Tähtiprojektio: Kirkas ja värikäs tähtitaivas valaisee huoneen, luoden täydellisen ympäristön rauhoittaville yöunille.

Musiikkivalikoima: 10 kehtolaulua ja 10 luonnon ääntä tarjoavat monipuolisen valikoiman rauhoittavia sävelmiä jokaiseen iltaan.

Helppokäyttöisyys: Suuret ja pehmeät näppäimet mahdollistavat äänenvoimakkuuden ja toimintojen säätämisen vaivattomasti.

Itkusensori ja Ajastin: Älykäs itkusensori tunnistaa lapsen itkuäänet, käynnistyen automaattisesti viideksi minuutiksi. 30 minuutin ajastin varmistaa, että musiikki sammuu itsekseen, säästäen energiaa.

Turvallinen Materiaali: Valmistettu laadukkaasta, myrkyttömästä polyesterista ja muovista, Koko Koala on turvallinen valinta perheen pienimmälle.

Tyylikäs Harmaa Väri: Neutraali harmaa sävy sopii kaikenlaisiin sisustuksiin, tehden Koalasta tyylikkään lisän lastenhuoneeseen.

Mitat: Kompakti koko, 25x20x15 cm, tekee Koalasta sopivan kumppanin sänkyyn tai retkille.


Hanki Koko Koala yövalo ja anna lapsesi nukahtaa rauhallisesti tähtien loisteeseen. Se on paitsi unikaveri ja yövalo, myös ihastuttava lisä lastenhuoneeseen, joka rauhoittaa, lohduttaa ja vie lapsesi lempeästi unien maahan joka ilta.

Tuotetiedot
4013283524312
4013283524312
11 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that

Viite: 5905546338974

Tuotemerkki: Comfy

Ecomfy Paul kissan raapimapuu peti+pesä musta 103cm

 Paul on tyylikäs, keskikokoinen raapimispuu ja kissaperheen kaluste. Ecomfy-kissanpuiden valmistukseen käytetty kalustelevy, sisal ja verhoilumateriaalit ovat 100 % kierrätettyjä. Paul-kissanpuussa on iso raapimispinta, hylly lepäämiseen ja tarkkailuun sekä ihana, turvallinen luolapesä. Pesä toimii turvallisena piilopaikkana. Lisäksi puusta roikkuu...