Viite: 6417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Reer Bite&Play silikoninen pallolelu vaaleanpunainen

4013283792841


Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

Etsitkö monipuolista lelua vauvallesi? Reerin hauska purupallo on täydellinen valinta! Tämä kevyt ja joustava pallo tarjoaa suurta iloa pienimmille vauvoille ja toimii samalla ihanteellisena ikenien hoitovälineenä. Pallo edistää hienomotoriikkaa ja sisältää erilaisia tekstuureja, jotka stimuloivat vauvan kosketusaistia.


Pallon suuret reiät ja kevyt rakenne mahdollistavat pienimpienkin vauvojen tarttumisen, kiinniottamisen ja pitämisen. Tämä vahvistaa motoriikkaa, käsien ja silmien koordinaatiota sekä tarttumisrefleksejä ja -lihaksia.

Pallo on valmistettu korkealaatuisesta silikonista, joka on täysin vapaa haitallisista aineista kuten BPA:sta, PVC:stä ja ftalaateista. Sen pehmeä ja joustava materiaali kestää puristamista, taivuttamista ja muodonmuutoksia vahingoittumatta.


Puhdistaminen on helppoa: pallo voidaan nopeasti ja helposti pestä lämpimällä juoksevalla vedellä. Erityisen hygieenistä puhdistusta varten se voidaan steriloida höyryllä.

Tuotetiedot
4013283792841
4013283792841
12 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that