Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Reer vauvan nenäimuri

4013283791394


Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

Reer vauvan nenäimuri


  • Auttaa poistamaan hellävaraisesti ja turvallisesti vauvan nenän eritteitä

  • Helpottaa hengittämistä, nukkumista ja syömistä

  • Erittäin pehmeät ja joustavat imukärjet varmistavat turvallisen käytön

  • Yksinkertainen käyttö suukappaleen avulla

  • Osat kestävät höyrysteriloinnin

  • Sisältää 4 hygienista suodatinta

  • Kompakti säilytyslaatikko, ihanteellinen myös matkustamiseen

  • Saksan markkinoilla testattu lääketieteellinen tuote

  • Ei sisällä PVC:tä, ftalaatteja ja lateksia

  • Väri valkoinen


Nenäeritteiden hellävaraiseen poistoon

Vastasyntyneet kamppailevat tukkoisen nenän kanssa, etenkin ensimmäisinä elinkuukausina. Jos hengitys on vaikeaa, se voi heikentää unen laatua ja vauvan syömiskäyttäytymistä. Lisäksi korvien, poskionteloiden tai hengitysteiden sairaudet voivat lisääntyä. Vauvojen herkkyydestä johtuen on turvauduttava erityisiin apuvälineisiin eritteiden poistamiseen. Vilustumisoireiden ilmaantuessa voit Reerin nenäimurilla poistaa helposti ja hellävaraisesti kertyneet eritteet vauvasi nenästä ja helpottaa hengittämistä, nukkumista ja syömistä.


Helppo ja hellävarainen käyttö

Äänetön nenäimuri on turvallinen ja hellävarainen vaihtoehto, koska sillä eritteet poistetaan yksinkertaisesti imemällä suukappaletta hellävaraisesti. Voit itse varovasti säätää Imuvoimaa eritteiden poistamiseksi vauvan ärtyneestä nenästä. Pehmeä ja joustava imukärki on hellä vauvan herkälle nenälle.



Hygieeninen puhdistus ja säillytys

Nenäimuri voidaan purkaa osiin, jonka jälkeen voit helposti desinfioida osat keittämällä tai höyrystämällä. Mukana tulee myös 3 vaihdettavaa hygieniasuodatinta, jotka voidaan pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Tuote toimitetaan kätevässä kuljetuslaatikossa hygieenistä säilytystä varten. Kompakti laatikko kulkee kätevästi missä tahansa vaippalaukussa tai käsilaukussa suojassa lialta ja vaurioilta. Voit siis puhdistaa lapsesi nenän milloin tahansa, myös ollessasi liikkeellä.

Tuotetiedot
4013283791394
4013283791394
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that