Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Rosewood Teddy kissanpesä 38x38x40cm, harmaa

5025659030814

Söpö kissanpesä on lämmin ja turvallinen unipaikka lemmikillesi!

Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

Hemmottelevaa suojaa ja pörröistä pehmeyttä tarjoava teddy-kissanpesä on vastustamaton valinta lemmikkisi päivittäiseen rentoutumiseen. Tämä laadukkaista materiaaleista valmistettu peti on suunniteltu huolellisesti ottaen huomioon sekä käyttömukavuus että kestävyys.


Pedin vahvat saumat takaavat kestävyyden, joten se kestää lemmikkisi aktiivisen päivittäisen elämänmenon. Liukumattoman alapuolen ansiosta pesä pysyy paikallaan, eikä se liu'u lattialla, mikä lisää turvallisuuden tunnetta. Pedin pohjan koko on noin 38 x 38 senttimetriä, joten se tarjoaa sopivan tilavan paikan lepäämiseen.


Teddykangas tekee sängystä erityisen pehmeän ja miellyttävän. Se tarjoaa lemmikillesi oman kodikkaan pesän, johon kissakaveri tai vaikka pieni koira voi kääriytyä lepäämään. Tämä kissanpeti on suunniteltu tarjoamaan lemmikillesi parasta mukavuutta, ja se on täydellinen lisä koteihin, joissa arvostetaan sekä tyylikkyyttä että lemmikin hyvinvointia.


Pidä huolta lemmikistäsi tarjoamalla sille tämä ihastuttava teddy-kissanpeti. Huomioithan, että peti suositellaan pestäväksi käsin. 


Pehmoisessa teddy-kankaisessa kissanpesässä on hauskat korvat ja liukumaton pohja. Pehmeä pesä on turvallinen ja lämmin makuupaikka. Irrotettava sisätyyny.

  • koko 38x38cm
  • korkeus 40cm
  • käsinpesu
Tuotetiedot
5025659030814
5025659030814
2 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that