Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
  • Loppu

Universal Stone yleispuhdistekivi

6430014342003
Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

Myrkytön ja hapoton puhdistus- ja kiillotusaine kaikkeen kodin puhdistukseen. Puhdistaa keittiön, kylpyhuoneen, saunan ja tulisijat. Poistaa pinttyneet tahrat, kalkin, rasvan ja noen. Erinomainen kotitaloudessa; poistaa pinttyneet tahrat, kalkin ja rasvan: astiat, tiskipöydät ja -altaat, hanat, keittiökaapistot, jääkaapit, liedet, keraamiset liesitasot, uunit, uunipellit, mikrouunit, grillit, kylpyhuoneen kalusteet, kaakelit, klinkkerit, ikkunat, sälekaihtimet, huonekalut, koriste-esineet, korut, pokaalit jne. Soveltuun autojen, veneiden, matkailuvaunujen, polkupyörien, moottoripyörien, puutarhakalusteiden, suksien, lenkkikenkien jne. puhdistukseen.

Kotitalouksien lisäksi ravintolat, hotellit, päiväkodit, koulut, verstaat jne. 

Pakkaus sisältää 650g Universal Stone yleispuhdistekiven sekä 2kpl puhdistussientä.

  • Myrkytön
  • Hapoton
  • Fosfaatiton
  • Hellävarainen iholle
  • Ei sisällä väri- tai säilöntäaineita
  • Ympäristöä säästävä
 
Käyttöohje:
Hiero kostutetulla sienellä muutaman kerran purkissa olevan puhdistusaineen pintaa ja puristele sientä, kunnes se vaahtoaa hyvin. Pese muodostuneella vaahdolla puhdistettava pinta ja huuhtele juoksevan veden alla tai pyyhi kostealla liinalla. Muodostaa likaa ja vettä hylkivän pinnan. Käytön jälkeen anna kiven pinnan kuivua. Varmista tuotteen soveltuvuus huomaamattomaan kohtaan. 
 
Sisältö: 
Likaa irrottavia ainesosia luonnon raaka-aineista.
5-15% vihreää saippuaa
Saippuahiutaleita
Muut ainesosat: Kiillotussavi, glyseriini, hajuste.
 
Biohajoava
Riittoisa ja hyvin säilyvä
Lapsiperheen turvallinen puhdistusaine
Tuotetiedot
6430014342003
6430014342003
3 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that