Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Reer värikäs kylpykirja vinkuominaisuudella 15x15cm

4013283760123
Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

Kylpykirja, joka hämmästyttää lastasi!


Reerin vedenalaista elämää esittelevä kylpykirja viihdyttää lasta ja pitää lapsesi mielenkiintoa yllä koko kylpyhetken ajan. Eläinten kuvat ilmestyvät kirjaan kuin taian avulla, kun kirjan päälle roiskuttaa vettä. Kirjan kuvat sopivat hyvin pienille lapsille, sillä ne ovat värikkäät ja selkeät. Kuvat auttavat lasta oppimaan värejä ja muotoja hauskalla tavalla. Kirjasta löytyy myös vinkuominaisuus, jonka tutkiminen stimuloi lapsen tunto- ja kuuloaistia.


Kirjan sivut ovat pehmeät ja kevyet niin, että lapsi voi itsekin käännellä sivuja. Sivut eivät muutu liukkaiksi kastuessaan, mutta jos kirja tippuukin lapsen kädestä, ei se haittaa, sillä kelluva kirja on helppo napata takaisin käteen.


Kirjan materiaali on turvallista ja sen reunat ovat pehmeät. Käytön jälkeen sen voi pestä saippuavedellä ja huuhdella. Kirjan materiaali on BPA-vapaata, ftalaatitonta ja PVC-vapaata. 



  • Kuusisivuinen kylpykirja

  • Värikkäät kuvitukset kertovat vedenalaisesta elämästä

  • Taikaominaisuus: kuvitukset vaihtavat väriä vedessä

  • Vinkuominaisuus

  • Pehmeä ja helppo käsitellä

  • Koko: 15x15cm

  • BPA- ja PVC-vapaa

  • Ftalaatiton

 


Tuotetiedot
4013283760123
4013283760123
3 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that