Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Reer MyHappyBath vauvan kylpymatto imukupeilla 42x25cm, vaaleansininen

4013283760239


Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

Reer MyHappyBath vauvan kylpymatto


  • estää liukastumisen kylpyammeessa tai suihkussa
  • antaa pehmeyttä ja tukea ammeessa istumiseen
  • varmistaa turvallisen seisomisen
  • sopii ihanteellisesti vauvan kylpyammeisiin
  • pitävät imukupit takaavat maton paikallaan pysymisen
  • liukumaton pinta leikkisällä valaskuvioinnilla
  • valmistettu ihoystävällisestä luonnonkumista
  • antibakteerinen
  • väri vaaleansininen
  • mitat 42x25cm
  • pakkauksen sisältö 1kpl


Liukumattomaan kylpemiseen

Lapset viihtyvät vedessä ja nauttivat roiskuttelusta. Leikkiessään pienokaiset voivat kuitenkin välillä olla turhankin varomattomia. Kun tasapainoaisti ei vielä ole täysin kehittynyt, saattaa pienille käydä helposti havereita, etenkin liukkailla pinnoilla. Erityisesti vauvojen kylvetykseen suunniteltu MyHappyBath-matto antaa riittävän pidon ja pehmeyden, jolloin kylpyhetkestä on helpompi nauttia ilman huolta liukastumisesta.


Ihanteellinen vauvojen kylvetykseen

Pienen kokonsa ja soikean muotonsa ansiosta matto sopii kaikkiin tavallisiin vauvan kylpyammeisiin. Mittoihin sopiva muotoilu ja materiaalina käytetty luonnonkumi takaavat maton tasaisen istuvuuden ja turvallisen pidon koko istuinalueelle ammeen pohjalle.


Varma pito imukuppien ansiosta

Erittäin suuret ja vahvat imukupit sisäosan alapuolella varmistavat luotettavan pidon kaikilla sileillä pinnoilla. Ne estävät mattoa liukumasta kylvyssä tai suihkussa, oli se sitten märkä tai kuiva.


Miellyttävä herkälle vauvan iholle

Vauvan herkän ja herkän ihon suojaamiseksi liukumaton matto on valmistettu korkealaatuisesta ja ihoystävällisestä 100% luonnonkumista. Se ei sisällä haitallisia aineita ja vaarallisia pehmennysaineita, kuten BPA:ta, PVC:tä ja ftalaatteja. Materiaalin antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta se on erityisen helppo puhdistaa - saippuajäämät voidaan huuhdella helposti pois puhtaalla vedellä.


Monikäyttöinen

Matto on erittäin hyödyllinen kylvyssä, ja sitä voidaan käyttää myös suihkumattona estämään pieniä jalkoja liukastumasta märkien laattojen päällä.



Tuotetiedot
4013283760239
4013283760239
3 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that