Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Reer BabySpoon syöttölusikka, 5kpl

4013283230220


Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

Reer BabySpoon, vauvan syöttölusikkasarja 5kpl


  • Laadukasta, Elintarvikekelpoista muovia

  • Ihanteellinen muoto vauvan suuhun

  • Astiapesukoneen kestävä

  • 5kpl - Erivärisiä

Oikea aika ensimmäiselle puurolle!

Useimmiten 5. tai 6. elinkuukaudesta lähtien vauva ei enää tule kylläiseksi pelkästään äidinmaidosta ja kiinnostus kiinteään ruokaan kasvaa.

Mutta kuten moni muu asia, lusikalla syöminen on ensin harjoiteltava!

Koska lapset eivät vielä osaa käyttää lusikoita, he purevat tai jopa imevät niitä aluksi, minkä vuoksi asiantuntijat neuvovat käyttämään syöttölusikoita.

BabySpoon-syöttölusikka on erityisesti suunniteltu vauvoille ja tukee sinua lasten ensimmäisten puuroaterioiden syöttämisessä.


Ihanteellinen muoto vauvan suuhun!

Lusikkaosa on kapeasti muotoiltu ja sopii pienimmänkin vauvan suuhun.

Lusikan sopiva muoto mahdollistaa lapsen ruokinnan ja on sopivan kokoinen ihanteelliseen ruoka-annokseen.

Koska vauvojen ja lasten kitalaki, ikenet ja huulet ovat edelleen erittäin herkkiä, on erityisen tärkeää, että lapsi ei voi vahingoittaa itseään syödessään lusikalla. Pyöristettyjen reunojen ansiosta tämä lusikka suojaa vauvan herkkää suuta vammoilta.


Laatu ja turvallisuus

Syöttölusikka on testattu EN 14372 -standardin mukaisesti. Tämä standardi määrittelee lasten ruokailuvälineiden - ja ruokailuvälineiden materiaaleja, rakennetta, suunnittelua, pakkaamista ja etikettejä - koskevat turvallisuusvaatimukset. Vain tämän standardin mukaisesti testatut vauvalusikat takaavat turvallisen ja vaarattoman käytön. Vauvan lusikkamme on valmistettu elintarviketurvallisesta muovista, eikä sisällä BPA muovia tai pieniä osia, joita lapsi voisi niellä.

Tuotetiedot
4013283230220
4013283230220
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that