Viite: 6417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

UNIT UIC-5015 Induktioliesi kiertoilmauunilla ja tasosäätimillä, 50cm

9007148260380
Kuvaus

Induktioliesi suurella uunilla ja BOOSTER-toiminnolla


UNIT UIC-5015 induktioliesi on suunniteltu vaativaan kotikäyttöön, jossa tehokkuus, turvallisuus ja energiatehokkuus yhdistyvät. 50 cm leveä liesi sisältää neljä induktiokeittolevyä, joista jokaisessa on oma BOOSTER-toiminto, joka nopeuttaa ruoanlaittoa ja säästää aikaa. 65 litran uuni tarjoaa runsaasti tilaa, ja sen 9+1 eri ohjelmaa takaavat täydelliset paistotulokset erilaisille ruoille. Liesi kuuluu parhaaseen A-energialuokkaan, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Tason säätö käyttöpaneelista sekä ylikiehumissuojaus lisäävät käytön mukavuutta ja turvallisuutta. Uuniluukku pysyy viileänä ja siinä on lapsilukko, mikä tekee laitteesta turvallisen valinnan myös lapsiperheille. UNIT UIC-5015 ei ole vain tehokas, vaan myös luotettava ja energiatehokas apuri jokapäiväiseen ruoanlaittoon.


Tehokkuutta ja joustavuutta arkeen

UNIT UIC-5015 on varustettu neljällä induktiokeittolevyllä, joissa kaikissa on BOOSTER-toiminto, joka nopeuttaa lämmitystä ja mahdollistaa nopean kokkaamisen. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen kiireisessä arjessa, kun aikaa ei ole hukattavaksi. Lisäksi 65 litran uuni tarjoaa tilaa suuremmillekin aterioille, ja sen monipuoliset ohjelmat, kuten aito kiertoilma, grilli ja ECO-toiminto, antavat mahdollisuuden valmistaa mitä tahansa ruokaa juuri haluamallasi tavalla.


Säädettävyys ja käytön helppous

UNIT UIC-5015 -lieden säädettävä korkeus varmistaa, että se sopii täydellisesti erilaisiin keittiöihin ja eri tarpeisiin. Korkeuden säätö välillä 85-87 cm tai 90-92 cm tekee siitä ergonomisen valinnan, ja intuitiivinen käyttöpaneeli tekee laitteen käytöstä helppoa ja miellyttävää. Lisäksi ylikiehumissuojaus takaa siistin ja huolettoman ruoanlaittokokemuksen.


Turvallisuutta unohtamatta

Turvallisuus on UNIT UIC-5015 -lieden suunnittelun keskiössä. Uuniluukun lapsilukko ja viileänä pysyvä ovi estävät tapaturmat ja tekevät laitteesta turvallisen valinnan lapsiperheille. Lisäksi liesi sisältää kaatumisraudan, joka pitää laitteen tukevasti paikallaan, sekä erillisen säilytyslaatikon, jossa voi säilyttää pellit ja ruoanvalmistusastiat kätevästi ja siististi.


Omnaisuudet:

  • Leveys: 50 cm

  • Keittolevyt: 4 induktiokeittolevyä, joissa kaikissa BOOSTER-toiminto

  • Uunin tilavuus: 65 litraa

  • Energialuokka: A

  • Uuniohjelmat: 9+1 eri ohjelmaa, kuten aito kiertoilma, grilli, ylä- ja alalämpö, ECO-toiminto

  • Säädettävä korkeus: 85-87 cm tai 90-92 cm

  • Ylikiehumissuojaus: Kyllä

  • Turvaominaisuudet: Lapsilukollinen ja viileänä pysyvä uuniluukku, kaatumisrauta

  • Käyttöpaneeli: Käytön helppoutta ja säädettävyyttä varten

  • Säilytys: Erillinen säilytyslaatikko pelleille ja ruoanvalmistusastioille

Tuotetiedot
UNIT
9007148260380
9007148260380
5 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that