Viite: 6417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
  • Uusi

Talvitakki Result Compass, hupullinen, musta miesten S

5055192382521
Kuvaus

Lämmin ja ekologinen talvitakki


  • Ulkopinta 100 % kierrätettyä TOPGREEN®-polyesteriä, kestävää ja ympäristöystävällistä.

  • 160 g/m² REPREVE®-polyesteritäyte pitää lämpimänä kylmissä olosuhteissa.

  • Välissä TPU-kalvo, joka parantaa veden- ja tuulenpitävyyttä sekä kulutuskestävyyttä.

  • Fleecevuori vartalossa ja hupussa, 200 g/m² kierrätettyä TOPGREEN®-polyesterifleecestä.

  • Kontrastiväriset YKK®-vetoketjut tuovat tyyliä ja kestävyyttä.

  • Käytännölliset vetoketjulliset sivutaskut, rintatasku ja povitasku.

  • Kanttaukset hihansuissa ja helmassa lisäävät mukavuutta.

  • Jokainen takki on pakattu yksittäin biohajoavaan muovipussiin.

Miesten talvitakki Result Compass yhdistää ekologisuuden ja lämpimyyden tyylikkääseen ja käytännölliseen muotoiluun. Takin ulkopinta on valmistettu 100 % kierrätetystä TOPGREEN®-polyesteristä, ja sen täytteenä käytetty REPREVE®-polyesteri tarjoaa tehokasta lämmöneristystä kylmiin talvipäiviin. Takin vuori sekä vartalon että hupun osalta on tehty pehmeästä kierrätetystä TOPGREEN®-polyesterifleecestä, mikä lisää mukavuutta ja pitää sinut lämpimänä joka tilanteessa.


Takissa on kontrastiväriset YKK®-vetoketjut, jotka tuovat modernin ja tyylikkään ilmeen. Vetoketjulliset sivutaskut ja rintatasku tarjoavat turvallisen säilytystilan henkilökohtaisille tavaroille, ja povitasku tuo lisää käytännöllisyyttä. Jokainen takki on pakattu yksittäin biohajoavaan muovipussiin, korostaen tuotteen ympäristöystävällisyyttä. Valitsemalla tämän takin valitset sekä kestävän kehityksen että laadukkaan suojan talven kylmyyttä vastaan.


Ekologinen valinta ilman kompromisseja.

Result Compass -talvitakki on osa Compass-sarjaa, joka korostaa ekologisuutta ja kestävää kehitystä. Takin päälipinta on valmistettu 100 % kierrätetystä TOPGREEN®-polyesteristä, joka on saatu kierrätetyistä materiaaleista. Välissä oleva TPU-kalvo tarjoaa lisää kestävyyttä ja suojaa, vaikka se ei olekaan kierrätetty. Takin täytteenä on 160 g/m² REPREVE®-polyesteriä, joka on valmistettu kierrätetyistä muovipulloista ja teollisuuden ylijäämämateriaaleista. Tämä yhdistelmä takaa erinomaisen lämmönsäilytyksen ja ekologisen jalanjäljen pienentämisen.


Mukavuus ja toimivuus yhdistettynä.

Takin suunnittelussa on huomioitu myös käyttäjän mukavuus ja käytännöllisyys. Fleecevuori vartalossa ja hupussa, joka on valmistettu 200 g/m² kierrätetystä TOPGREEN®-polyesterifleecestä, tarjoaa pehmeyttä ja lisälämpöä. Hihansuiden ja helman kanttaukset lisäävät käyttömukavuutta ja estävät kylmän ilman pääsyn takin sisälle. YKK®-vetoketjut eivät ole vain kestäviä, vaan myös korostavat takin laadukasta viimeistelyä.


Käytännölliset säilytysratkaisut.

Takki on varustettu useilla käytännöllisillä säilytysratkaisuilla. Sivutaskut ja rintatasku ovat vetoketjullisia, tarjoten turvallisen säilytystilan tärkeille tavaroille, kuten puhelimelle ja avaimille. Lisäksi povitasku tuo lisää säilytystilaa, mikä tekee takista käytännöllisen valinnan niin arkikäyttöön kuin aktiivisempiinkin talvipäiviin. Jokainen takki on yksittäin pakattu biohajoavaan muovipussiin, mikä on pieni mutta tärkeä askel kohti ympäristöystävällisempää kulutusta.


Tuotetiedot
Result
5055192382521
5055192382521
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that