Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
  • Uusi

Puutarhatuoli TAMPERE, musta

4741243776975

TAMPERE-tuoli yhdistää modernin muotoilun ja korkealaatuiset materiaalit luoden tyylikkään ja mukavan istuimen niin parvekkeelle kuin terassillekin.

Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

TAMPERE-tuoli yhdistää modernin muotoilun ja korkealaatuiset materiaalit luoden tyylikkään ja mukavan istuimen niin parvekkeelle kuin terassillekin. Tämä monipuolinen tuoli on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät kestävää ja esteettisesti miellyttävää kalustetta.

Tuolin istuin ja selkänoja on valmistettu mustasta kankaasta, joka on tunnettu kestävyydestään ja mukavuudestaan. Tuolissa on erittäin säänkestävä materiaali, joka soveltuu erinomaisesti ulkokäyttöön. Sen joustavuus ja vahvuus tarjoavat optimaalisen istumakokemuksen, ja materiaali on helppo pitää puhtaana.

Tuolin runko on tehty tummanharmaasta, jauhemaalatusta alumiinista, joka tarjoaa tukevan ja kestävän rakenteen. Alumiinirungon mitat ovat 40x25x1,5 mm, mikä takaa tuolin lujuuden ja pitkäikäisyyden. Tyylikkäät ja luonnolliset teakpuiset käsinojat lisäävät ripauksen lämpöä ja luksusta tuolin moderniin ulkonäköön.

Tuolin mitat ovat 56x63xK90 cm, mikä tekee siitä sopivan niin ruokapöydän ääreen kuin rentoutumisalueellekin. Tuoli on myös pinottava, mikä helpottaa sen säilyttämistä ja tekee siitä käytännöllisen valinnan tiloihin, joissa tarvitaan joustavuutta kalusteiden käytössä.

HUOLTO: TAMPERE-tuoli on suunniteltu minimaalisen huollon tarpeeseen. Säännöllinen puhdistus ja tuolin suojaaminen äärimmäisiltä sääolosuhteilta takaavat, että tuoli säilyttää hyvän kuntonsa ja ulkonäkönsä pitkään.

Toimitetaan 1:ssä pakkauksessa. Pakkauksen mitat: 56x63x90 cm, 4,7 kg. 

Tuotetiedot
4741243776975
4741243776975
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that