Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Poistoerä, parasta ennen -päiväys 22.8.2024! Laskulle lisätään pantti 0,20 € / kpl (sis alv.) Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti...

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet

Reer ruokatermos 300ml, sininen

4013283904237


Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

Reer ruokatermos 300 ml – Pidä eväät lämpiminä tyylikkäästi


Lapsiperheiden uusi suosikki: Reer ruokatermos 300 ml vaaleansinisenä tuo mukavuutta ja väriä jokaiseen päivään. Tämä ei ole vain käytännöllinen valinta lasten eväiden säilyttämiseen, vaan myös tyylikäs lisä päivittäiseen varustukseen. Kyljessä oleva söpö laiskiaisen kuva ilahduttaa niin pieniä kuin suuriakin, tehdessään jokaisesta ateriahetkestä hieman hauskemman. 


Erityisesti suunniteltu kestämään lapsiperheiden arjen kommelluksia, tämä ruokatermos on valmistettu huippulaadukkaista materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän. Sen 300 ml kokoon mahtuu sopivasti lapsen lounas tai välipala, ja tiivis kansi estää vuodot. Vaaleansininen väri yhdistettynä viehättävään laiskiaiskuvaan tekee siitä vastustamattoman valinnan, joka erottuu edukseen.


Kestävä ja käytännöllinen – joka päivän valinta


Luotettava kumppani arjen seikkailuihin: Reer ruokatermos on suunniteltu vastaamaan lapsiperheiden tarpeisiin. Sen vaaleansininen ulkoasu yhdistettynä hauskalla laiskiaisella varmistaa, että tämä termosta rakastetaan ensisilmäyksellä. Ei vain ulkonäöllisesti miellyttävä, tämä termos on myös hyvin käytännöllinen. Kompakti koko mahdollistaa helpon kuljetuksen repussa tai laukussa, ilman huolta vuodoista.


Kestävyys kohtaa käytännöllisyyden: Metallinen sisusta tekee tästä termoksesta erittäin kestävän, joten se kestää päivittäistä käyttöä ja säilyttää eväät lämpiminä useita tunteja. Tiiviin kannen ansiosta voit olla varma, että sisältö pysyy turvallisesti sisällä, ilman pelkoa vuodoista tai sotkusta. 


Tämä Reer ruokatermos on täydellinen valinta jokaiseen päivään, tarjoten luotettavan ratkaisun eväiden kuljetukseen ja säilytykseen. Sen käytännöllisyys ja kestävyys tekevät siitä välttämättömän varusteen jokaiselle lapsiperheelle, halusitpa sitten pitää eväät lämpiminä retkellä, koulussa tai matkalla. Valitsemalla tämän termoksen, valitset päivittäisen mukavuuden ja tyylin – kaikki yhdessä söpössä ja kestävässä paketissa.

Tuotetiedot
4013283904237
4013283904237
10 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that