Viite: 06417783171621

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Sitruuna 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Gatorade Lemonissa makuna sitruuna. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Viite: 06417783171607

Tuotemerkki: Gatorade

Gatorade Vadelma 500 ml

Tämän tuntee kaikki! Gatorade on maailman suosituin urheilujuoma. Kehitetty urheilijoiden käyttöön. Gatorade nesteyttää, tankkaa ja palauttaa paremmin kuin yksikään toinen urheilujuoma markkinoilla.  Sinisessä Gatoradessa on makuna vadelma. Hintaan lisätään pantti (20 snt sis. alv). Juoma on hiilihapoton. 

Kaikki parhaiten myydyimmät tuotteet
  • Loppu

Viksu koiranherkku naudan henkitorvi 500g

6417783171898

Kuivatut naudan henkitorvipätkät (500g): Tarjoa lemmikillesi herkullista ja luonnollista pureskeltavaa näiden kuivattujen naudan henkitorvien muodossa. Monipuolinen 500 gramman pussi sisältää eri kokoisia isohkoja paloja, valmistettu EU:ssa ilman lisäaineita. Tyydytä koirasi makunystyrät ja tarjoa pitkäkestoista ajanvietettä terveellisten puruherkkujen muodossa.

Kirjaudu B2B-verkkokauppaan nähdäksesi tuotteen hinnan.
Kuvaus

Kuivatut naudan henkitorvet koiralle (500g) - Luonnollista purtavaa karvakavereillesi!


Tutustu herkullisiin kuivattuihin naudan henkitorviin, jotka tarjoavat lemmikillesi aitoa makunautintoa. Jokainen 500 gramman pussi sisältää eri kokoisia isohkoja paloja, valmistettu kuivatusta naudan henkitorvesta EU:ssa.


Ominaisuudet:

  • Luonnollinen puruherkku: Naudan henkitorvi on luonnollinen ja terveellinen vaihtoehto puruherkuksi, joka tarjoaa koirallesi pitkäkestoista pureskeltavaa.

  • Eri kokoisia paloja: Pussissa on monipuolinen valikoima isohkoja paloja, jotka sopivat erinomaisesti eri kokoisille koirille ja tarjoavat vaihtelevaa pureskelukokemusta.

  • Valmistettu EU:ssa: Korkealaatuiset puruherkut on valmistettu tarkasti valvotuissa olosuhteissa EU:ssa, minkä ansiosta voimme taata tuotteen turvallisuuden ja laadun.


Miksi valita Viksu-puruherkut:

  • 100 % haudan henkitorvi: Aidosti yksinkertainen koostumus, ilman lisäaineita tai täyteaineita.

  • Pitkäkestoinen ajanviete: Tarjoaa lemmikillesi pitkäkestoista tekemistä, pureskelu tukee myös hammasterveyttä.

  • Makunautinto: Tyydytä koirasi makunystyröitä herkullisilla ja luonnollisilla naudan henkitorvipätkillä.


Hanki nyt 500 gramman pussi puruherkkuja ja anna lemmikillesi iloinen herkkuhetki, joka yhdistää terveyden ja herkullisuuden!


Koostumus/sammansättning: naudan henkitorvi/nötstrupe

Ravintosisältö: 65,07 % proteiini/protein, 14,2 % rasva/fett, 12 % kosteus/fukt 

Säilöntäaineeton ja väriaineeton / Fri från konserveringsmedel och färgämnen.

Tuotetiedot
Viksu
6417783171898
6417783171898
16 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

More products like that